Депутат Іванчук вимагає від НАБУ не передавати повідомлення про кримінальні справи через ЗМІ соратників Януковича

Депутат Іванчук вимагає від НАБУ не передавати повідомлення про кримінальні справи через ЗМІ соратників Януковича

Депутат з фракції «Народний фронт» Андрій Іванчук

Андрій Іванчук підкреслив, що готовий відповісти на всі питання НАБУ в будь-який зручний для них час

Національне антикорупційне бюро має припинити передавати повідомлення про кримінальні справи через засоби масової інформації. Про це заявив голова Комітету Верховної Ради з питань економічної політики, член фракції «Народний фронт» Андрій Іванчук на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що «сьогодні екс-глава адміністрації колишнього президента Януковича у своїх ЗМІ повідомив інформацію від своїх джерел в НАБУ про відкриття кримінальної справи проти мене».

«Хочу звернутися до керівництва НАБУ - припинити передавати повідомлення про кримінальні справи через ЗМІ», - наголосив він.

«У свою чергу також хочу через ЗМІ звернутися до НАБУ: де передані до суду розслідування по розкраданню мільярдів з банків, справи щодо несплати мільярдів податків, корупційні справи чиновників?», - запитав Андрій Іванчук.

Він також підкреслив, що готовий відповісти на всі питання НАБУ в будь-який зручний для них час.

Нагадаємо, сьогодні «Українські новини» з посиланням на своє джерело повідомили, що НАБУ ніби відкрило кримінальне провадження за фактом можливого декларування недостовірної інформації депутатом Верховної Ради Андрієм Іванчуком.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: