Депутат Кононенко з БПП підписав контракт з тенісистками Дариною Снігур та Марією Долженко

Депутат Кононенко з БПП підписав контракт з тенісистками Дариною Снігур та Марією Долженко
Ігор Кононенко

«Міжнародна тенісна академія» підписала контракт з юними тенісистками Дариною Снігур та Марією Долженко.

Спортивна школа «Міжнародна тенісна академія» (МТА), що створена за підтримки народного депутата Ігоря Кононенко, підписала контракти з чемпіонками тенісних турнірів в групі юніорів Долженко Марією і Снігур Дариною.
Відповідно до інвестиційного контракту, МТА фінансуватиме тренування і виїзні турніри юних спортсменок до досягнення ними 18-річного віку.
За інформацією прес-служби Міжнародної тенісної академії, спортивна школа постійно вивчає досягнення українських спортсменів і регулярно надає фінансову та матеріально-технічну допомогу найбільш перспективним з них.

«Марія Долженко і Дарина Снігур на сьогоднішній день є багатообіцяючими молодими тенісистками, вони майбутнє українського спорту і з часом стануть обличчям нашої країни на світовій спортивній арені. Ми розуміли, що цим дітям для розвитку в спорті потрібна фінансова та викладацька допомога, і ми прийняли рішення взяти на себе цю відповідальність, щоб в майбутньому український теніс був гідно представлений на світовому рівні», - прокоментував меценат Ігор Кононенко.
Як повідомив керівник МТА Вадим Гуменюк, спортивна школа повністю візьме на себе забезпечення і організацію тренувального процесу Марії Долженко і Дар'ї Снігур, а також буде супроводжувати і спонсорувати участь тенісисток в чемпіонатах як українського, так і міжнародного масштабу.
Нагадаємо, спортивна школа «Міжнародна тенісна академія» - це професійна спортивна база європейського рівня, на якій готуються до змагань більш 600 дітей, частина з них проживає в спортивному інтернаті на грантовій основі. МТА є однією з найкращих тренувальних баз для підготовки професійних спортсменів в Україні, в тому числі базою для тренувань Національної збірної з баскетболу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: