«Велюровий скандал». Мережу збурила вартість чаю у ресторані «слуги народу» Тищенка

«Велюровий скандал». Мережу збурила вартість чаю у ресторані «слуги народу» Тищенка
Ресторан «Велюр» належитьдепутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку

Наразі можна замовити доставку блюд із ресторану, а в меню чаю немає

У соцмережі з’явилося фото чека за обслуговування в ресторані «Велюр», що належить народному депутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку.

Чек за 18 січня 2019 року, проте ціна в ньому шокувала користувачів соцмережі. Згідно з оприлюдненим фото, відвідувач ресторану «Велюр» заплатив за чай «Ягідний мікс» із лимоном 595 грн.

18_49Фото: Артем Нікіфоров

«Ягоди спеціальні без ГМО і вода «артезіанська» привезена з далекого куточка північного полюса», - коментує вартість чаю в ресторані «Велюр» одна із користувачок соцмережі.

22_42

21_47

Наразі на сайті ресторану пропонують замовити доставку блюд. У запропонованому меню немає чаю, тому перевірити його вартість у ресторані на сьогодні немає можливості.

Проте, деякі позиції цього меню теж вражають. Наприклад, піца з морепродуктами (650 г) коштує 2190 грн, а лимонад власного виробництва (1 л) – від 248 грн.

Нагадаємо, навколо ресторану Тищенка розгорівся скандал. Журналісти спостерігали за рестораном «Велюр» більше тижня і побачили, як він приймає VIP-гостей попри карантин.

Нардеп-ресторатор звинуватив журналістів у брехні. Він запевняє, що його ресторан «Велюр» не працює для відвідувачів, а в ньому проходять виключно особисті зустрічі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: