Добкін про Гройсмана: Хто йому так текст по-дебільному написав?

Добкін про Гройсмана: Хто йому так текст по-дебільному написав?
Нардеп Михайло Добкін

Добкін хоче «повернути свій електорат», адже вважає, що це «тому що повинен бути баланс»

Нардеп Опозиційного блоку Михайло Добкін в інтерв’ю «Главкому» заявив, що завжди з повагою ставився до Володимира Гройсмана, але критикує його деякі  заяви стосовно інвестиційного кліматуу в  країні.

«Коли він (Гройсман – ред.) заявляє, що зараз в Україні найвища інвестиційна привабливість за шість років, мені хочеться його запитати: хто йому так текст по-дебільному написав? Люди зараз забирають гроші з країни і йдуть, причому як іноземний інвестор, так і вітчизняний. Законів нема, крім закону сили, процвітає рейдерство – про яку інвестиційну привабливість можна казати?», - обурився нардеп.

Добкін також додав, що не дивлячись на «кризу в країні», він особисто проти дострокових виборів

«Хоча визнаю, що такого непрофесійного і шкідливого парламенту ще не було. Поки не буде вирішене питання з Донбасом, нічого суттєвого в розподілі місць у Верховній Раді не відбудеться», - розповів опозиціонер.

Він додав, що хоче «повернути свій електорат», адже вважає, що це «піде в країні, тому що повинен бути баланс».

«І цей баланс був – хоча різні політичні табори лаялись, змагалися, але країна розвивалися. Як тільки баланс порушили, пішли Крим з частиною Донбасу і з’явилась монополія на владу у людей, які сповідують лише одну ідеологію, – у нас війна, розруха і криза», - резюмував Добкін.  

Як повідомлялося, народний депутат, член фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін планує з'явитися на завтрашнє засідання регламентного комітету і не збирається їхати з України.

Завтра, о 15:00 комітет Верховної Ради з питань регламенту розгляне подання Генеральної прокуратури на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Михайла Добкіна.

29 червня Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Михайла Добкіна.

Нагадаємо, спікер Ради Андрій Парубій повідомив, що парламент сьогодні розгляне всі подання на зняття недоторканності з народних депутатів.

Як повідомлялося, Добкін впевнений, що Рада зніме з нього недоторканність.

Читайте також статтю: Михайло Добкін: Луценко – дуже мстива людина. Всі, хто перетинався з ним - або сидять, або звільнені, або люстровані, або в бігах

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: