«Дукаліс» потрапив до «чистилища» сайту «Миротворець»

«Дукаліс» потрапив до «чистилища» сайту «Миротворець»

Актора внесли до чорного списку через свідоме порушення державного кордону України

Російський актор Сергій Селін, який зіграв роль Анатолія Дукаліса серіалах «Вулиці розбитих ліхтарів», «Убойная сила» і «Опера. Хроніки вбивчого відділу», потрапив до «чистилища» сайту «Миротворець». Інформація про це розміщена на самому сайті.

Там сказано, що Селін потрапив до чорного спису через «свідоме порушення державного кордону України. Участь в пропагандистських заходах на території окупованого Росією Криму».

Раніше до чорного списку «Миротворця» внесли українофоба Вассермана.

«Главком» також повідомляв, що співак і музикант та зірка серіалу «Бригада» Павло Майков потрапив у «чистилище» «Миротворця» через гастролі в окупованому Криму.

У липні в базу «Миротворця» потрапили російська актриса і зірка телесеріалу «Кухня» Олена Підкамінська. Крім Підкамінської, лави ворогів України поповнили російські актори, серед яких: Катерина Волкова, Андрій Фролов, Андрій Феофанов та Анна Попова.

1 липня стало відомо, що Державна прикордонна служба відмовила співачці Тетяні Липницькій (творчий псевдонім Б'янка) у в'їзді в Україну. Співачка пов'язує заборону на в'їзд зі своїм виступом в Криму.

Як повідомлялося, народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроект, яким хочуть заборонити українським артистам виступати на території Росії, анексованого Криму та тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: