Дуже хворий Чаус досі переховується в окупованому Криму – Холодницький

Дуже хворий Чаус досі переховується в окупованому Криму – Холодницький
Суддя Чаус

Адвокати принесли копію довідки, що у судді така стадія хвороби, що він уже має бути давно мертвим, але живе, повідомив глава САП

Скандальний суддя Чаус переховується в окупованому Криму, його адвокати надали довідку, що у нього страшна хвороба, повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький під час прес-конференції.

«Суддя Чаус переховується, остання інформація дійсно була, що він у Криму, навіть адвокати принесли копію якоїсь такої довідки цікавої, що в нього така стадія хвороби, що він уже має бути давно мертвим, але живе», – розповів Холодницький.

За словами прокурора, САП сприймає цю інформацію як спробу заплутати слідство і уникнути можливості оголошення в міжнародний розшук, оскільки Крим – це Україна. «Але йому це не вдалося, він зараз у міжнародному розшуку. Ми його шукаємо, ми його чекаємо і ми готові йому висунути всі наші докази і передати справу до суду якнайшвидше», – сказав Холодницький.

Як повідомлялось, глава Національного антикорупційого бюро Артем Ситник та керівник САП Холодницький на спільний прес-конференції висловили захоплення від спільної роботи відомств. Холодницький наголосив, що у його відомства з НАБУ «робота спільна, відповідальність також спільна» і їм вдається ефективно співпрацювати «попри критику, попри зазрощі наших інших колег».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: