Колишня дружина Геращенка розповіла, як він судиться з нею

Колишня дружина Геращенка розповіла, як він судиться з нею
Антон Геращенко

Вікторія Грецька-Миргородська пролила світло на минуле Геращенка

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко судиться з колишньою дружиною та вже три роки не спілкується з сином від першого шлюбу, йдеться у «Світському житті».

Світло на минуле нардепа пролила його екс-дружина Вікторія Грецька-Миргородська. Їхнє розлучення було доволі важким, екс-подружжя досі ділить майно у суді.

«По-перше, колишній чоловік, а не я колишня дружина, я себе трохи інакше позиціоную. Звісно, що дитина лишилася зі мною і він три роки з нею не спілкується. Хоча всім декларує про те, що він би цього дуже хотів. Якщо людина хоче, вона це робить. Якщо людина не хоче, або не може чи боїться, то це її проблеми, не наші», - сказала Вікторія.

За словами Грецької-Миргородської, вона стала ініціатором розлучення, хоча, запевнила жінка, її до цього спровокував Геращенко.

«Ми розійшлися 2009 чи 2010 року, це було винятково моє рішення. Але повністю ми розійшлися 2014 року, це теж було моє рішення, воно було спровоковане ним, але це було моє рішення. Стосовно майнових суперечок, так, суди досі тривають», - підтвердила екс-дружина Геращенка.

Жінка зізналася, що колишній виплачує аліменти, однак, за її словами, робить він це через те, що, в іншому випадку, за законом чоловік не зможе виїхати за кордон.

«Звичайно, він їх платить. Зараз не можна виїхати за кордон, якщо такий прецедент буде. Він не настільки дурна людина. Інше запитання те, що він декларує і те, що він показує у деклараціях – це одна історія, те, що у нього є насправді – інша історія. До мене доходить маса чуток, я не коментуватиму їх. Я намагаюсь працювати лише з фактами. Кажуть, багато чого гарного у Києві вже є», - поділилася Грецька-Миргородська. 

До речі, жінка після розлучення з Геращенком влаштувала особисте життя. Вона вдруге вийшла заміж, при чому того ж року, як розійшлася з нардепом.

«Почнемо з того, що я вийшла заміж 2014 року. Скажімо, мені не дали часу побути самою. Я знаю свого чоловіка багато років, ми були довгий час друзями. Так сталося, що коли я прийняла рішення остаточно розірвати стосунки з Геращенком, чоловік не дав мені часу оговтатися. 8.08.2014 року ми одружилися. Ну а Антон, відповідно, намагався не впасти обличчям у бруд і, звичайно, одружився», - пояснила Грецька-Миргородська.

Нагадаємо, що Геращенко одружився на Олесі Шамбур того ж 2014-го – невдовзі після друго весілля його екс-дружини. У листопаді 2016-го у пари народилася донька. У Геращенка від шлюбу з Грецькою-Миргородською є син. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: