Екс-глава МЗС Кожара: Після Майдану Польща була готова надати мені політичний притулок

Екс-глава МЗС Кожара: Після Майдану Польща була готова надати мені політичний притулок

Кожара каже, що під час Майдану отримував погрози

Колишній міністр закордонних справ Леонід Кожара запевняє, що під час Майдану не збирався тікати з України. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».
За словами Кожари, під час Майдану йому надходило багато погроз. «Погроз було надзвичайно багато. Мій номер телефону у мене 10 років, всі журналісти його знають, але потім його ще засвітили в Інтернеті. Дзвонили різні люди, говорили прикрі слова, погрожували. Так я дійшов до того, що коли дзвонять з незнайомих номерів, не беру слухавку», - розповів екс-голова МЗС.
Крім того, за його словами, під час Майдану під вікнами у нього постійно стояла одна й та сама машина, «яка нікуди не від’їжджала, люди просто мінялись». «Було відчуття, що бойовики можуть щось зробити. Тоді ж були підпали, погроми будинків представників вже колишньої влади. Та я не думав тікати», - сказав Кожара.
«Хоча деякі європейські міністри казали: Леоніде, якщо буде тяжко, ми надаємо політичний притулок. Один з перших мені подзвонив Сікорський, сказав: тобі Польща надає політичний притулок, якщо треба. Та у мене така ситуація була вже вдруге. Вперше – коли після Помаранчевої революції з мене зробили ворога народу», - повідомив колишній голова МЗС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: