Екс-командир 79-ї бригади з Миколаєва став нардепом

Екс-командир 79-ї бригади з Миколаєва став нардепом
Військовий Іван Савка став народним депутатом 

Савка - заступник командира військової частини по роботі з особовим складом

Центральна виборча комісія визнала обраним народним депутатом України Івана Савку замість Ірини Єфремової, яку призначено членом ЦВК. Про це повідомили у прес-службі Центрвиборчкому.

У ЦВК нагадали, що 4 жовтня Верховна Рада України достроково припинила повноваження народного депутата України від фракції «Народний фронт» Єфремової, яку 20 вересня було призначено членом комісії.

У зв’язку з цим ЦВК визнала обраним народним депутатом на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Савку.

Савка безпартійний, включений до виборчого списку партії «Народний фронт» під № 84. Як з’ясував раніше «Главком», за списком перед Савкою знаходилися два кандидати в нардепи від «НФ» - Сергій Кондратюк та Ігор Гоцул. Обидва відмовилися від депутатського мандату. Перший – за станом здоров’я, другий наразі перебуває на посаді заступника міністра молоді та спорту. 

Савка - заступник командира військової частини по роботі з особовим складом – начальник відділення військової частини АА 0224, проживає в місті Миколаєві. Також він був заступником командира миколаївської 79-ї бригади та в. о. командира.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: