Екс-віце-президенту США Байдену відправили дві бомби

Екс-віце-президенту США Байдену відправили дві бомби
Екс-віце-президент США Джо Байден

Представники Байдена звернулися до ФБР з вимогою розслідувати інцидент

На адресу колишнього віце-президента США Джо Байдена невідомі відправили дві бомби. Їх перехопили у поштовому відділенні.

Підозрілий пакет відправили на адресу Байдена у місті Вілмінгтон, штат Делавер. Його перехопили у поштовому відділенні, в ньому знайшли вибуховий пристрій. Через декілка годин знайшли ще одну бомбу.

Представники віце-президента США часів Барака Обами звернулися до ФБР з вимогою розслідувати інцидент.

Раніше бомбу відправили американському актору Роберту Де Ніро.

За даними Федерального бюро розслідувань США, в цілому за останні дні були знайдені саморобні вибухові пристрої, спрямовані п’яти адресатам. Ними стали фінансист Джордж Сорос, колишній держсекретар США Хілларі Клінтон, екс-президент Барак Обама, колишній директор ЦРУ Джон Бреннан, колишній міністр юстиції, генеральний прокурор Ерік Холдер. За даними ФБР, всі ці небезпечні посилки були доставлені «між 22 і 24 жовтня».

25 жовтня у ФБР підтвердили існування ще двох відправлених поштою підозрілих посилок, які  були адресовані члену Палати представників Конгресу Максін Уотерс (демократ від штату Каліфорнія).

Федеральне бюро розслідувань США звернулося до американців за допомогою в пошуку винного в розсилці поштою саморобних вибухових пристроїв.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: