Ексглава МЗС, яку видавав заміж Путін, працюватиме на Russia Today

Ексглава МЗС, яку видавав заміж Путін, працюватиме на Russia Today
Карін Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весіллі

Карін Кнайсль буде писати колонки для російського пропагандистського телеканалу

Колишня міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, яка на своєму весіллі танцювала з президентом Росії Володимиром Путіним, буде писати колонки для російської державної телевізійної компанії Russia Today (RT).

Про це у Twitter повідомила головний редактор RT Маргарита Симоньян.

«Та ж екс-міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль, з якою на її весіллі танцював Путін, тепер буде писати для нас авторські колонки», - йдеться у твіті.

Сама Кнайссль підтвердила нову роботу австрійському АРА, але наголосила, що це буде не на постійній основі, а тільки на конкретні теми. При цьому вона не стала коментувати міжнародну репутацію RT як кремлівського пропагандистського ресурсу.

До слова, Карін Кнайсль займала посаду міністра закордонних справ Австрії з 2017 по 2019 рік.

Зазначається, що жінка пішла з міністерства після падіння першого уряду Курца, що сталося через скандал з підкупом Партії свободи.

Нагадаємо, 18 серпня 2018 року 53-річна міністр закордонних справ Австрії Карін Кнайсль вийшла заміж за 65-річного бізнесмена Вольфганга Майлінгера. На весіллі був присутній президент Росії Володимир Путін.

Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весіллі, викликавши хвилю критики у місцевих медіа, які звинуватили її у підриві політики ЄС щодо Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: