Експерт: Кремлю не вдасться домовитись із Трампом про переділ світу

Експерт: Кремлю не вдасться домовитись із Трампом про переділ світу
Володимир Путін і Дональд Трамп

Політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач вважає, що Кремль даремно святкує перемогу Трампа

Кремлю не вдасться домовитись із новим президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом про переділ світу. Про це в ефірі «5 каналу» заявив політичний аналітик Інституту євроатлантичного співробітництва Володимир Горбач.

«У Кремлі святкують перемогу Трампа, як свою власну перемогу. Трамп ними нормально сприймається, вони не хотіли мати справу з Клінтон, а її опонентом був Трамп, тому він для них ситуативний союзник. Вони його розглядають як помічника в реалізації їхнього стратегічного інтересу – поділити світ на дві частини, американську і російську. І начебто з таким простакуватим президентом, як Трамп, як їм здається, можна буде домовитися полюбовно, так би мовити, і поділити зони впливу. Я так не думаю, я думаю, що це ілюзія», – заявив Горбач.

Нагадаємо, у США відбулося голосування на президентських виборахТрамп набрав понад 270 голосів вибірників, необхідних для перемоги. Хілларі Клінтон привітала республіканця з перемогою, визнавши свою поразку.

Радник президента РФ Сергій Глазьєв вважає, що новообраний президент США Дональд Трамп скасує антиросійські санкції.

На думку радника І-го класу посольства України в США (2000-2005) Олександра Потєхіна, потенціал конфлікту між США на чолі з Дональдом Трампом та путінською Росією надзвичайно великий.

Читайте також статтю «Главкома» «Дональд Трамп – «кошмар», якого боялася не лише Україна, а й уся Європа»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: