Експерт пояснив, чому з’їзд Опоблоку, який зривають Бойко і Льовочкін, буде легітимним

Експерт пояснив, чому з’їзд Опоблоку, який зривають Бойко і Льовочкін, буде легітимним
За твердженням експерта, навіть якщо Опоблок не висуне кандидата, це особливо не допоможе Бойку (колишній співголова, виключений з фракції Опозиційного блоку – ред.), бо об’єднання з партією «За життя» тільки погір

За соцдослідженнями, голоси умовного «кандидата Південного Сходу» порівну ділять Бойко, Мураєв та кандидат від Опозиційного блоку

Політтехнолог Кость Бондаренко стверджує, що, за соцдослідженнями, голоси умовного «кандидата Південного Сходу» приблизно порівну ділять Юрій Бойко, Євген Мураєв та кандидат від Опозиційного блоку. Про це йдеться у матеріалі «Главкому».

Причому, за твердженням експерта, навіть якщо Опоблок не висуне кандидата, це особливо не допоможе Бойку (колишній співголова, виключений з фракції Опозиційного блоку – ред.), бо об’єднання з партією «За життя» тільки погіршує його рейтинги.

Бондаренко також прогнозує спроби заблокувати з’їзд партії Опозиційний блок, так і його рішення. Політтехнолог нагадує, що Бойко кілька разів недвозначно висловлювався, що не належить більше до Опоблоку,

«Є рішення політради від березня минулого року, відтерміноване у травні. Було доручення політвиконкому підготувати з’їзд. Сторона Бойка – Льовочкіна вважає, якщо політрада не встановила дату з’їзду, він є нелегітимним. Але всю організаційну роботу, зокрема, дату, має визначати виконком. І будь-який суд візьме до уваги, як дух, так і букву статуту», - вважає Бондаренко.

Нагадуємо, на допит до МВС були викликані співголова партії Борис Колесніков та співголова політвиконкому Олександр Касянюк. Заяву до поліції на них написав Юрій Бойко, який звинуватив колишніх колег в підробці офіційних документів партії. Мета Бойка – зірвати з’їзд, який частина Опоблоку, що орієнтується на Ріната Ахметова, призначила на 15 грудня.

Цьому передувала гучна історія з виключенням Бойка та Сергія Льовочкіна з фракції за об’єднання з партією «За життя» Рабіновича – Медведчука. Аби оголосити з’їзд партії, потрібне рішення політради, якого, як стверджує сторона Бойка, нема.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: