Епідемія шлюбів у Раді триває: Сюмар розповіла про своє весілля

Епідемія шлюбів у Раді триває: Сюмар розповіла про своє весілля
Вікторія Сюмар вийшла заміж за Дмитра Христюка

Сюмар написала чимало теплих слів на адресу свого чоловіка

40-річна народна депутатка Вікторія Сюмар вийшла заміж за вже екс-заступника міського голови Ірпеня Дмитра Христюка. Як повідомила нардеп, «сьогодні Дмитро звільнився, оскільки вважає що в родині достатньо одного «політика».

Своїх весільних фоток Сюмар на широкий загал в соцмережі не виклала, водночас написала чимало теплих слів на адресу свого чоловіка, з яким знайома із 2014 року.  

«Я тоді працювала в РНБО, Дмитро створював перші добровольчі батальйони, (Андрій Тетерук тому свідок) бувши заступником губернатора Київщини, ми допомагали один одному. 
Мені завжди подобалися сильні і розумні чоловіки, які вміють робити справи. Шість років в спецпідрозділі «Альфа», радник міністра МНС, голова Баришівської районної ради (який, до речі, звільнився з незгодою з політикою Януковича в 2012 і інколи, звісно, не був членом ПР), був активістом Майдану і забезпечував безпеку одного з лідерів Майдану В.Кличку. Далі — заступник губернатора Київщини і один з тих, хто дуже багато зробив для створення та підтримки батальйонів в ті складні часи... Потім перший заступник міського голови Ірпеня, який багато зробив для успішних перевтілень в місті. Достатньо поїхати і подивитися як зараз виглядає Ірпінь. Сьогодні Дмитро звільнився, оскільки вважає що в родині достатньо одного «політика». І я неймовірно шаную це його рішення, бо розумію, що він просто оберігає нашу родину», - розповіла Сюмар.

Вона додала, що пишається своїм чоловіком — дворазовим чемпіоном світу з бойового самбо.

«Для всіх зацікавлених і тих, хто любить покопатися в наших кухнях, чайниках, білизні і т.д., повідомляю — ми обоє давно розлучені, дякувати Богові і його колишня дружина, і мій колишній чоловік — давно одружені і мають нові родини). Ми маємо двох чудових доньок — Ніночку та Софійку. А також ми спільно будемо допомагати виховувати синів Олександра Гуменюка — комбата 11 батальйону Київської Русі Олександра Гуменюка, хрещеним татом яких є Дмитро після загибелі їхнього рідного тата. Тому діток вже п'ятеро і це точно щастя, бо вони чудові», - розкрила сімейні таємниці депутат. 
«Зараз ми в невеликій подорожі на декілька днів і далі плануємо жити в мене, тимчасово буваючи і допомагаючи нашим батькам. Все це, звісно, вкажемо в своїх деклараціях. І так, він чудово готує», - додала Сюмар.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що нардеп Світлана Заліщук вийшла заміж за британського юриста Вейна Джордаша. 

Цей рік видався урожайним на депутатські весілля. У 2018 році одружилися депутати Дмитро Добродомов, Олег Ляшко, Євген Дейдей та Ірина Сисоєва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: