Facebook розширює можливості нової функції

Facebook розширює можливості нової функції
Facebook дозволяє людям бачити місцеві новини, повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення

Функція під назвою «Сталося сьогодні» показує людям інформацію з міст, де вони живуть, з таких джерел, як ЗМІ, урядові відомства та місцеві громади

Соцмережа Facebook почала розширювати можливості функції, яка дозволяє людям бачити не тільки місцеві новини, а також повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення. Про це повідомляє AP.

«Facebook стримано розширює (можливості - ред.) функції, що дозволяє людям бачити місцеві новини, повідомлення про зниклих людей, перекриття доріг, скоєння злочинів та шкільні оголошення», - йдеться у повідомленні.

Функція під назвою «Сталося сьогодні» показує людям інформацію з міст, де вони мешкають, з таких джерел, як ЗМІ, урядові відомства та місцеві громади.

Як повідомлялося, Facebook ще у січні цього року запустив таку функцію у шістьох американських містах, як експеримент і розширив цей список до 25. Проте, починаючи з середи 28 листопада, функція поширюватиметься на 400 міст у США та кілька міст в Австралії.

Зазначається, що цією функцією соцмережа намагається покращити свою репутацію, адже за останні кілька місяців її звинувачували в розповсюдженні дезінформації та в тому, що вона стала механізмом для втручання у вибори.

Як повідомлялося, Facebook невідомо чому масово видаляє публікації про російську агресію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: