Фінансовий звіт «Свободи»: стало відомо, скільки заробляє Тягнибок

Фінансовий звіт «Свободи»: стало відомо, скільки заробляє Тягнибок
Олег Тягнибок

З червня по серпень 2018 року ВО «Свобода» витратила на зарплати своїх представників 165,8 тисяч гривень

Голова політичної партії Всеукраїнське об`єднання «Свобода» Олег заробляє 28 тисяч гривень на місяць. Такою є зарплата політика згідно з фінансовим звітом Всеукраїнського об’єднання «Свобода» за третій квартал 2018 року, який опублікований на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

У документі сказано, що протягом червня-серпня 2018 року зі спільних коштів партії Тягнибоку щомісяця виплачували 28,17 тис грн: по 14,5  тис грн авансу та 13,7 тис грн зарплати.

За три місяці «Свобода» витратила на зарплати своїх представників 165,8 тис грн.

Окрім Олега Тягнибока зарплату із партійних коштів виплачують керівнику Львівської міської організації ВО «Свобода» Любомиру Мельничуку, партійному бухгалтеру «Свободи» Ярославу Пелешаку, а також свободівцям Ярині Вайді та Андрію Мохнику.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції виявило порушення у звітах 13 політичних партій за ІІІ квартал 2018 року. Зокрема, порушення виявлено у звітах партій «Справа», «Соціальна справедливість», «Громадський рух Миколи Томенка «Рідна країна», Блок Володимира Миколаєнка, партія «Національно-демократичне об’єднання «Україна», Республіканська платформа, партія народної дії «Надія», Республіканська партія, Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю, всеукраїнське об’єднання «Вільність і справедливість», Селянська партія України, партія Наталії Королевської «Україна- Вперед!», всеукраїнське об’єднання «Свобода».

«Виявлено порушення встановленого порядку подання або строків подання звіту політичної партії та встановленого порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - зазначили в НАЗК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: