Гаврилюк розказав, як став депутатом: Друзі з усіма домовились

Гаврилюк розказав, як став депутатом: Друзі з усіма домовились
Михайло Гаврилюк
Фото: Станіслав Груздев,

Нардеп зізнався, що потрапити до Ради йому допомогли Сергій Бірюков та Віктор Романюк

Народний депутат Михайло Гаврилюк («Народний фронт») в інтерв’ю «Главкому» розповів, що стати нардепом йому тричі пропонували його друзі.

«Я якраз перебував у зоні АТО. Друзі до мене тоді приїжджали. Ми займалися гуманітарною допомогою й досі займаємося. І було, що хлопці перший раз до мене приїхали, волонтерська організація моя, вже з вантажем. І кажуть: «Слухай, Михайле, давай у депутати», - зазначив він.
За словами парламентаря, він двічі відмовлявся, а не третій раз погодився.

«В черговий раз, коли вони до мене приїхали, ми саме були в Половинках. Було перше вересня. Директор школи запросила нас і каже: «Слухайте хлопці, у нас нема ні підручників, ні зошитів». Ми зі своєю волонтерською організацією звернулися до Калинівського ринку Чернівецької області по допомогу. Люди відгукнулися і допомогли нам... І тоді друзі мені ще раз сказали, що таки треба йти в депутати. Що вони з усіма домовились», - зізнався він.

Гаврилюк підтвердив інформацію про те, що «друзями», які йому допомогли потрапити до парламенту, були Сергій Бірюков і Віктор Романюк.

Як відомо, Сергій Бірюков - український бізнесмен родом з Миколаївщини. Володіє IT-бізнесом в США та агропроектом у Миколаївській області. Волонтер, із серпня 2014 року радник президента Петра Порошенка, з жовтня того ж року - помічник міністра оборони. У лютому минулого року очолив Миколаївську обласну організацію «Блоку Петра Порошенка».

Віктор Романюк – народний депутат, фракція «Народний фронт». Проживає у Василькові (Київська обл.) Замішаний у низці скандалів, найгучніший з яких пов'язаний із держпідприємством «Індар» (виробляє інсулін). У 2014 році співробітники підприємства звинуватили Романюка в привласненні майна компанії. Нібито, в період з 2005 по 2007 рік, він, спільно з головою правління підприємства Олексієм Лазарєвим, створив і реалізував на практиці схему, за якою все майно «Індару» було переведено під контроль кількох комерційних структур, що належать Лазарєву та Романюку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: