Генпрокуратура РФ: Німеччина екстрадувала в Росію українця

Генпрокуратура РФ: Німеччина екстрадувала в Росію українця

Влада Німеччини екстрадувала громадянина України Андрія Залогу

Громадянин України, обвинувачений у шахрайстві з соціальними виплатами та пенсією, був екстрадований з Німеччини в Росію.

Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури Росії.

Відзначається, що екстрадиція пройшла 6 жовтня на вимогу генпрокуратури Росії. Його передали представникам російських правоохоронних органів у міжнародному аеропорту Мюнхена.

Влада Німеччини екстрадувала громадянина України Андрія Залогу. Чоловік звинувачується у шахрайстві, скоєному групою осіб, пособництві в підробленні офіційного документа, замах на шахрайство, викрадення у громадянина паспорта і втечу з-під варти.

Залогу був затриманий, проте 5 серпня під час конвоювання втік з-під варти і був оголошений у федеральний розшук, а потім і в міжнародний.

За версією слідства, в липні 2013 року Залогу заволодів паспортом громадянки Росії і, замінивши в ньому фотографію, разом із співучасниками пред'явив документ в банк для відкриття рахунку, на який стали надходити соцвиплати і пенсія потерпілої.

Нагадаємо, російська сторона відмовила у задоволенні заяви 19-річного українця Павла Гриба, якого затримали у Гомелі і наразі утримують в Краснодарському СІЗО, про допуск до нього українських лікарів.

Також до двох українських прикордонників, яких затримала російська ФСБ, не пускають дипломатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: