Генпрокурорка: ситуація з «Епіцентром» і масками повз нас не пройде

Генпрокурорка: ситуація з «Епіцентром» і масками повз нас не пройде
Генпрокурорка Ірина Венедіктова 
Фото: Главком

Ситуацію з «Епіцентром» генпрокурорка назвала «резонансним питанням»

Генпрокурорка Ірина Венедіктова пообіцяла вивчити ситуацію з компанією «Епіцентр» депутата Олександра Гереги щодо продажу масок.

Про це Венедіктова заявила в ефірі hromadske. 

«Оскільки це питання, яке реально для громадськості актуальне, резонансне, звичайно ми також будемо його досліджувати і вивчати. Воно повз нас не пройде», — наголосила Венедіктова.

Як повідомляв «Главком», народний депутат Олександр Герега написав листи меру Києва Віталію Кличку та нардепам ВР з пропозицією купувати медичні товари протиепідемічного призначення у його компанії «Епіцентр К».

У своїх листав він вказав, що ці товари доставлені в Україну літаком «Мрія».

23 квітня в Україну прибув транспортний літак АН-225 «Мрія» з медичним вантажем. Літак у Києві зустрічали президент Володимир Зеленський, міністр інфраструктури Владислав Криклій, головний санітарний лікар Віктор Ляшко та інші чиновники. Загалом «Мрія» привезла 103 тонни медичного вантажу. 

Як повідомили в Офісі президента, на борту літака були гуманітарний та комерційний вантажі.

Тоді президент Володимир Зеленський заявляв, що «наша «Мрія» привезла в Україну 12 млн масок як для лікарень, так і для аптечних мереж, привезли близько 260 тис. захисних окулярів для медиків і більше 100 тис. захисних костюмів п’ятого рівня захисту».

Згодом «Епіцентр» оприлюднив свою версію подій щодо скандалу із Зеленським і «Мрією».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: