Глава фракції БПП розказав історію свого першого мільйона

Глава фракції БПП розказав історію свого першого мільйона
Ігор Гринів

Ігор Гринів розповів, що заробив серйозні гроші, не будучи ще депутатом

Керівник фракції БПП у Верховній Раді Ігор Гринів в інтерв’ю «Главкому» розповів, де він заробив чималі гроші, адже все життя працював на держслужбі чи був депутатом.

«Я ніколи не казав, що живу в наметі і мені там добре. Я виріс у досить відомій родині, не в скруті. Найбільш плідний – в матеріальному сенсі – період мого життя був десь з 1994-го по 2001 роки. Я не був депутатом і зміг заробити досить серйозні кошти. Придбати на них квартиру, в якій ми з родиною довго жили», – повідомив нардеп.

Свій перший мільйон, запевняє Гринів, він заробив «головою».

«Я – юрист із досвідом політика, соціолог. У ці роки консультантів такого рівня було дуже мало. Я дійсно був стратегічним консультантом у багатьох кампаніях – блоку «Наша Україна», Віктора Ющенка, Віталія Кличка, Петра Порошенка. Але це вже після 2001 року і мова ніколи не йшла про гонорари. Моїми клієнтами були найвідоміші іноземні компанії, які прийшли з інвестиціями в Україну, багато вітчизняних промислових та фінансових гігантів», – розповів Гринів.

За його словами, політика може бути цікавою в тій точці, коли вона перетинається зі шляхом країни. Коли виникає ситуація, з’являється політик-лідер, з’являється можливість для змін.

«Тоді я працюю з таким політиком. Це чиста філософія. Я вам подарую Сунь-Цзи у перекладі українською. Вам стане зрозуміліше, про що я кажу. А з 2002 року я знову повернувся в парламент і досі не впевнений, що вчинив правильно», – зауважив Гринів.

Нагадаємо, в понеділок голова фракції БПП у Верховній Раді Ігор Гринів приніс до парламенту стародруки, які зазначив у е-декларації, – фрагмент Острозької Біблії та «Апостол».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: