Глядачі «Прямого» вирішили «вбити» Єгорову і та пішла з каналу

Глядачі «Прямого» вирішили «вбити» Єгорову і та пішла з каналу
Сніжана Єгорова
Фото: Snezhana Egorova / Facebook

Актриса і телеведуча Сніжана Єгорова на своїй сторінці в Фейсбуці оголосила, що шукає роботу. Вона залишає «Прямий канал», до команди якого приєдналася в серпні 2017 року.

За словами телеведучої, до такого рішення її підштовхнула поява в ефірі програми «Поярков News», гостем якої став її колишній чоловік Антін Мухарський. З ним, як відомо, у телеведучої була довга судова тяганина, яка стосується аліментів.

Найбільше телеведучу обурило голосування, запропоноване ведучими Сергієм Поярковим і Іриною Ратушною глядачам в рамках цього ефіру. Питання було озвучене наступне: «Якби ви мали можливість врятувати одного з них, кого б ви не дали вбити ворогові?». Варіанти відповідей: «Сніжана Єгорова» і «Антін Мухарський».

У своєму записі в соцмережах Єгорова подякувала телеканалу за те, що «на стадії свого створення дали можливість вірити в те, що ми врешті-решт прийдемо до цивілізації і створити авторську платформу «Територія позитиву», яка дала можливість багатьом талановитим і порядним людям вголос заявити про своє існування».

Але в той же час Єгорова зізнається, що не може назвати своїми колегами Пояркова та Ратушну, які, за її словами, «навряд чи розуміють таке поняття як професійна або корпоративна етика».

«Єдине, що здивувало, так це те, що таким «креативним чином» канал вирішив відзначити День захисту дітей, пропонуючи глядачеві вибрати, кого дати вбити ворогові, - обурюється Єгорова. - Багатодітну матір, яка одна їх виховує і живе з ними в Україні, або багатодітного батька-аліментщика, який покинув вже дві сім'ї і всім своїм малолітнім дітям повинен грошей, які з нього стягують за допомогою судових рішень і в примусовому порядку, і саме тому він і втік з України, щоб не платити аліменти».

До слова, в голосуванні в рамках програми взяли участь понад 2,5 тисячі глядачів, 79% яких висловили готовність врятувати від ворога саме Мухарського.

У коментарі генеральний директор Прямого каналу Євгена Захарова зазначила, що телеканал не бере участі в редактурі «Поярков News»:

«В авторській програмі Пояркова в якості гостя з'явився Мухарський, - повідомила Захарова. - Поярков зробив своє авторське опитування. Канал не бере участі в редактурі авторського проекту Пояркова точно так же, як не бере участі в сімейному конфлікті Антіна і Сніжани, який став публічним, завдяки виключно їм. Нам би хотілося, щоб їх відносини стали добрими».

Читайте також: Два в «Кубі». Як Ганапольський та Кисельов запускали телеканал

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: