Горлівський хлібозавод після сварок і «віджимань» дістався російській компанії

Горлівський хлібозавод після сварок і «віджимань» дістався російській компанії
Горлівський хлібокомбінат перейшов під управління «дочки» російської компанії 

Колишній власник, екс-депутат від Партії регіонів Олександр Лещинський намагається повернути свої права

Хлібокомбінат в підконтрольній «ДНР» Горлівці перейшов під управління філії російської компанії «Атлант-Інвест» – «Атлант Донбас».

Про це повідомляє Інформатор.

Повідомляється, що за час встановлення власників підприємства під будівлею комбінату періодично з’являлися люди у військовій формі і зі зброєю, – пише місцевий сайт Горлівки.

Передбачалося, що колишній власник, екс-депутат від Партії регіонів Олександр Лещинський намагається повернути свої права, в той час, як нинішній його «куратор» Олександр Тимофєєв, «міністр доходів і зборів «ДНР» не хотів розлучатися з заводом.

На сторінці «Атлант-Донбас» в Facebook днями з’явилося повідомлення про те, що спільно з окупаційною владою «ДНР» горлівський хлібокомбінат «після тривалої боротьби» перейшов під керівництво компанії. На підприємстві також заявляють, що комбінат «не один рік був під керуванням незаконних власників».

«В ході перевірки органами влади Донецької Народної Республіки на підприємстві Горлівського хлібозаводу були встановлені справжні власники, якими по законному праву є компанія «Атлант-Донбас», – йдеться в повідомленні.

На сайті компанії вказано, що вона утворена в Москві в 2014 році. «Атлант-Донбас» – це дочірній підрозділ російської компанії ТОВ «Атлант-Інвест».

В активах компанії вказані Донецький хлібозавод №2, №3, Макіївський, Харцизький, Сніжнянський, Шахтарський, Горлівський і Єнакіївський хлібозаводи – хлібобулочні вироби ТМ «Урожай», Донецький майонезний завод – майонез ТМ Славолія, ТМ «Урожай», Донецький комбінат хлібопродуктів – мука ТМ «Урожай», Донецька макаронна фабрика – макарони ТМ «Урожай».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: