Гройсман обговорив с представниками бізнесу США напрямки інвестування в Україну

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна має значний потенціал для розвитку.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на зустрічі з представниками американського бізнесу та членами Американської торговельної палати у Вашингтоні обговорив хід проведення реформ та потенційні напрямки інвестування в Україну.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Я готовий за руку провести кожного інвестора для того, щоб ви досягли своєї мети. Я зацікавлений в тому, щоби кожен з вас був успішним. Буде успішним ваш бізнес - буде успішна Україна... Я готовий бути захисником і провідником ваших інвестицій. Якщо ви стоїте на порозі входження в Україну, я готовий пліч-о-пліч з вами пройти цей шлях», - звернувся Гройсман до представників бізнесу.

Він зазначив, що Україна та США мають значний потенціал для розвитку двосторонніх відносин, у тому числі щодо залучення інвестицій американського бізнесу до України.

«Я розумію, що хоче бізнес: зрозумілі правила гри, якісну систему правосуддя, жодного тиску з боку контролюючих органів, нормальні умови для захисту своєї власності», - зауважив він.

Прем'єр-міністр наголосив, що Україна має значний потенціал для розвитку. Зокрема, перспективними для інвестування є сфери енергетики та альтернативних джерел енергії, ІТ-сектору, транспортної сфери, промисловості, митниці, фармакології та інші сфери.

Прем'єр-міністр поінформував співрозмовників про перші рішення уряду на шляху створення сприятливого бізнес-клімату. Зокрема, про встановлення ринкової ціни на газ, публічних призначень менеджерів компаній, реформу митниці та здійснення реформи системи державних закупівель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: