Гройсман переконує, що у нього в уряді ніхто не має подвійного громадянства

Гройсман переконує, що у нього в уряді ніхто не має подвійного громадянства

Прем'єр-міністру невідомо, щоб у когось із міністрів було два паспорти

У прем'єр-міністра Володимира Гройсмана наразі немає інформації стосовно того, чи є у когось з представників Кабінету міністрів громадянство іншої країни. Про це він сказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді у відповідь на запитання позафракційного нардного депутата Дмитра Добродомова.

Нардеп нагадав, про скандальну ситуацію з нардепом Андрієм Артеменком, якого позбавили мандату через те, що у нього виявили громадянство Канади. У зв'язку з цим він запитав очільника уряду, чи відомо йому про факти наявності подвійного громадянства у членів Кабінету міністрів.

«За наявною у мене інформацією, щодо громадянства жодних порушень чинного законодавства жодним членом уряду немає. Якщо у вас є інформація, що хтось має подвійне громадянство і порушує закон, дайте мені цю інформацію, я її перевірю», - відповів глава уряду.

Як повідомлялось, сьогодні у Верховній Раді під час години запитань до уряду віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон був змушений доповідати нардепам про те, про те, чому і про що спілкувався із Миколою Злочевським – члена уряду часів Віктора Януковича, власника найбільшої приватної газовидобувної компанії України Burisma. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: