Газовики з різних областей передали «Херсонгазу» шість аварійок

Газовики з різних областей передали «Херсонгазу» шість аварійок
Аварійно-диспетчерська служба «Херсонгазу» отримує близько 50 викликів на день від містян
фото: РГК

Під час відступу з Херсону російських окупантів весь автотранспорт АТ «Херсонгаз» був вкрадений або знищений

Газорозподільні компанії передали АТ «Херсонгаз» шість автомобілів аварійно-диспетчерської служби. Автівки були споряджені необхідним обладнанням та витратними матеріалами і дозволять херсонським колегам забезпечити першочергові потреби після деокупації.

Під час відступу з Херсону російських окупантів весь автотранспорт АТ «Херсонгаз» був вкрадений або знищений. Це значно ускладнило роботи з відновлення газопостачання у місті. Газовики з інших областей передали колегам шість автомобілів аварійно-диспетчерської служби. Автотранспорт надали АТ «Вінницягаз», АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Хмельницькгаз», АТ «Львівгаз», АТ «Житомиргаз» та АТ «Львівгаз».

«Ще до війни ми модернізували і повністю переобладнали наш спецавтотранспорт аварійно-диспетчерської служби. Раді передати шість одиниць спецавтотранспорту колегам з «Херсонгазу», щоб вони могли закрити першочергові аварійні виклики», – відзначив заступник технічного директора РГК Павло Кишкар.

Після деокупації місто Херсон знаходиться під постійними артилерійськими обстрілами. Тому аварійно-диспетчерська служба «Херсонгазу» отримує близько 50 викликів на день від містян. Шість спеціалізованих автомобілів дозволять стабілізувати роботу служби і активізувати роботи з відновлення газопостачання в місті.

«Техніки не вистачає вкрай по аварійним ситуаціям. А це саме аварійні машини, які миттєво повинні реагувати на прориви системи газопостачання і оперативно їх ліквідовувати, – говорить Андрій Боровик, начальник управління експлуатації АТ «Херсонгаз».

З початку бойових дій газовики України відновили газопостачання до більше ніж 510 тис. домогосподарств. Також відновлено роботу 588 ГРП та 1368 ШГРП, за рахунок продукції українських заводів RGC Production.

Регіональна Газова Компанія виробничо-технологічна компанія, яка спеціалізується операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Наші проектні центри, виробничі потужності та логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: