Хворий на Covid-19 Борис Джонсон дивиться фільми і вирішує головоломки в лікарні

Хворий на Covid-19 Борис Джонсон дивиться фільми і вирішує головоломки в лікарні
Борис Джонсон перебуває у лондонській лікарні Сент-Томас

Стан Бориса Джонсона, у якого підтвердився коронавірус Covid-19, продовжує покращуватися

Прем'єр Великої Британії Борис Джонсон в лікарні вирішує головоломки і дивиться фільми.

Про це повідомила газета Times.

Видання зазначає, що прем'єр дивиться екранізацію трилогії Джона Толкієна «Володар кілець», а також вирішує судоку. Джонсон вже йде на поправку, але поки що невідомо, чи дозволені йому відвідування.

«Вся приймальня його кабінету заставлена коробками. Листівки дуже милі, вони прийшли від людей різного віку з різних куточків країни», - пояснили в канцелярії прем'єра.

Нагадаємо, після госпіталізації Джонсон кілька днів пробув у палаті інтенсивної терапії. Його госпіталізували, так як кілька днів спостерігалася висока температура.

Раніше повідомлялося, що стан прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, у якого підтвердився коронавірус Covid-19, продовжує покращуватися.

Міністр фінансів Великої Британії Ріші Сунак заявив, що Джонсон вже «сидить у ліжку та позитивно взаємодіє з лікарями клініки».

Як відомо, прем'єр-міністр Великої Британії  Борис Джонсон був госпіталізований для обстеження, через 10 днів після позитивного результату тесту на коронавірус.

Також повідомлялося, що вагітна наречена прем’єра Британії виявила у себе симптоми Covid-19.

Про зараження Бориса Джонсона стало відомо 27 березня. Тоді глава уряду Великої Британії самоізолювався у себе вдома на Даунінг-стріт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: