Інцидент на Личаківському цвинтарі у Львові: поліція повідомила подробиці

Інцидент на Личаківському цвинтарі у Львові: поліція повідомила подробиці

Правоохоронці вилучили два використаних фаєри, встановлюються обставини події

За фактом хуліганства на Личаківському цвинтарі у Львові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що 22 листопада на території Державного історико-культурного музею-заповідника «Личаківський цвинтар» охоронці об’єкту затримали трьох чоловіків, які намагались запалити так звані фаєри (піротехнічні засоби).

На місці події працює слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції та працівники інших служб поліції. Особи чоловіків, затриманих охоронцями, встановлені – це іноземці віком 22, 24 та 26 років, за їхніми словами, – вони студенти.

Правоохоронці вилучили два використаних фаєри, встановлюються обставини події.

Затриманим загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Вирішується питання про повідомлення іноземцям про підозру у скоєнні злочину та обрання для них міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко у Facebook повідомив, що 22 листопада на Личаківському кладовищі затримали трьох польських студентів, які намагались запалити фаєри біля місця польських військових поховань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: