Італія визнала: 99% померлих від коронавірусу мали інші хвороби

Італія визнала: 99% померлих від коронавірусу мали інші хвороби
Кількість випадків смерті в Італії від коронавірусу сягнула понад 2500, і зросла на 150% за останній тиждень

Понад 75% померлих мали високий кров'яний тиск, близько 35% мали діабет, третина страждала на серцеві захворювання

Понад 99% померлих у Італії, інфікованих коронавірусом, страждали на інші захворювання. Про це свідчать результати дослідження національного органу охорони здоров'я країни, пише Bloomberg.

Кількість випадків смерті у країні від коронавірусу сягнула понад 2500, і зросла на 150% за останній тиждень. Римський інститут вивчив медичні картки приблизно 18% людей, що померли від коронавірусу в країні, виявивши, що лише у трьох жертв, або 0,8% від загальної кількості, не було іншої патології. Майже половина жертв страждала щонайменше на три інші захворювання, а приблизно у чверті – або одна, або дві інші хвороби.

Понад 75% померлих мали високий кров'яний тиск, близько 35% мали діабет, третина страждала на серцеві захворювання. Середній вік померлих від вірусу в Італії – 79,5. Станом на 17 березня від хвороби померли 17 осіб до 50 років. Усі жертви, які не досягли 40 років, були чоловіками з серйозними медичними станами.

Як повідомлялося, станом на ранок 19 березня у світі зареєстровано 218 777 випадків зараження COVID-19, 8810 смертей та 84 113 осіб, що подолали хворобу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: