Єрмак-скандал. У Зеленського не збираються реагувати «на кожен пост у фейсбуці»

Єрмак-скандал. У Зеленського не збираються реагувати «на кожен пост у фейсбуці»
Відео з Денисом Єрмаком доволі швидко наробило галасу в українській політиці

Прессекретарка президента вважає, що реакції самого Єрмака цілком достатньо

Президент Володимир Зеленський не збирається реагувати на скандал з оприлюдненням відеозаписів, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака Денис обговорює призначення на державні посади. Відео вчора оприлюднив нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос, зі звінуваченнями у тому, що новий глава Офісу президента та його брат «барижать посадами».

«Ви хочете, щоб президент реагував на кожен пост у фейсбуці?», - так відповіла речниця Офісу президента Юлія Мендель питанням на питання журналіста «Главкома» про те, чи слід очікувати реакцію на скандальне відео від глави держави.

У відповідь на уточнюючі запитання «Главкома» Мендель тричі повторила: «Президент що, повинен реагувати на кожен пост у фейсбуці?», після уточнюючих запитань зауважила «Я вас почула» і поклала слухавку.

Нагадаємо, вчора, 29 березня, нардеп від «Слуги народу» Гео Лерос виклав відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака – Денис Єрмак – обговорює питання призначення на різні державні посади.

Відео депутат Лерос виклав у Facebook. Реакція Єрмака не забарилася. «Сьогодні мною будуть подані заяви до СБУ та ДБР щодо розповсюдженого відео з моїм братом Єрмаком Денисом. Я хочу, щоб було проведено всебічне розслідування обставин здійснення цих записів, передусім їх достовірності, всіх фактів, а також хто і на чиє замовлення це робив, як ці записи опинилися у Geo Leros», – написав глава Офісу президента вчора у Facebook.

Як повідомлялось, Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) відкрила справу через корупційний скандал, пов'язаний з головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком. Провадження відкрито за фактом можливого зловживання впливом під час призначення осіб на посади до органів державної влади.

Голова Верховної ради Дмитро Разумков запевнив, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак дасть відповіді на всі запитання щодо відеозаписів зі своїм братом. «Особисто моя думка, що корупція неприпустима. Я думаю, я тут виглядаю трохи дивним, бо це повинно бути думкою не моєю особисто, а думкою будь-якої нормальної людини в нашій державі. Якщо чиновник займається такими діяннями, то він буде покараний», - додав Разумков.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: