ЄС у березні скасує санкції проти Азарова і Ставицького, – журналіст

ЄС у березні скасує санкції проти Азарова і Ставицького, – журналіст
Експрем’єр Микола Азаров, який після Революції гідності втік до Росії, продовжує боротися за статки і майно, яке вимушено залишив в Україні

За його словами, посли країн ЄС на саміті 4 березня на півроку продовжать санкції проти 175 росіян і сепаратистів, а також 44 організацій

Європейський союз у березні скасує санкції проти колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова та екс-міністра енергетики і вугільної промисловості Едуарда Ставицького. Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк.

За його словами, посли країн ЄС на саміті 4 березня на півроку продовжать санкції проти 175 росіян і сепаратистів, а також 44 організацій.

«У той же день вони продовжать заморожування активів Януковича та 8 осіб з його оточення на 12 місяців, його сина – на 6 місяців, і виключать Азарова і Ставицького зі списку», – додав Йозвяк.

Раніше повідомлялося, що Європейський союз планує продовжити санкції проти Росії у червні 2020 року. Очікується, що рішення буде ухвалене на саміті Східного партнерства 18 червня, який згодом перейде у формат саміту Європейської комісії.

Зазначимо, на початку лютого справу колишнього прем'єр-міністра України Миколи Азарова передали у Вищий антикорупційний суд. СБУ розшукує його за перевищення влади або службових повноважень, Інтерпол у свій час відмовився оголошувати експрем'єра в розшук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: