Кабмін прийняв відставку Аласанії з посади глави НТКУ

Кабмін прийняв відставку Аласанії з посади глави НТКУ
Зураб Аласанія

Під час прийняття рішення утрималося троє міністрів

Кабінет міністрів схвалив звільнення Державним комітетом телебачення і радіомовлення генерального директора Національної телекомпанії України (НТКУ), заступника голови організаційного комітету міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2017» Зураба Аласанії. Відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду.

При ухваленні рішення утрималися міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр молоді та спорту Ігор Жданов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Згідно з процедурою, після схвалення Держкомтелерадіо має видати указ про звільнення.

Нагадаємо, Зураб Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням з посади голови НТКУ. Він пояснив, що йде з посади, аби звернути увагу спільноти на неможливість створення в Україні повноцінного суспільного мовника за існуючих умов, зокрема через проблеми із бюджетом компанії.

ЗМІ повідомляли, що новим генеральним директором Національної телекомпанії України після відставки Зураба Аласанії може стати Олександр Харебін, який обіймає нині посаду його першого заступника.

А за інформацією народного депутата Мустафи Найєма, посаду гендиректора НТКУ може зайняти нардеп БПП, наближений до Адміністрації президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: