Кабмін вніс у Раду закон про вдосконалення діяльності третейських судів

Кабмін вніс у Раду закон про вдосконалення діяльності третейських судів

Останній етап проходження законопроєкту - переданий на розгляд керівництву

Кабінет міністрів вніс у Верховну раду законопроєкт про вдосконалення порядку створення і діяльності третейських судів. Про це свідчить інформація на сайті парламенту.

Проєкт №3411 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення порядку утворення та діяльності третейських судів з метою відновлення довіри до третейського розгляду» був зареєстрований в середу, 29 квітня. Наразі текстц документа немає на сайті ВР.

Останній етап проходження законопроєкту - переданий на розгляд керівництву.

Нагадаємо, 22 квітня повідомлялося, що Кабмін схвалив законопроект про вдосконалення порядку створення і діяльності третейських судів. Зазначалося, що документ пропонує посилити вимоги до організацій, при яких можуть функціонувати постійно діючі третейські суди, і розширити повноваження органів третейського самоврядування з метою ефективного здійснення третейського розгляду відповідно до кращих європейських практик.

Наприкінці січня Кабмін підтримав розроблений Міністерством юстиції законопроект «Про внесення змін до деяких законів України (щодо вдосконалення порядку утворення та діяльності третейських судів з метою відновлення довіри до третейського розгляду)».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: