Кадиров відреагував на звинувачення щодо замаху на Мосійчука

Кадиров відреагував на звинувачення щодо замаху на Мосійчука
Глава Чечні Рамзан Кадиров

Ми давно забули про існування клоуна Мосійчука, - заявив лідер Чечні

Глава Чечні Рамзан Кадиров відкинув звинувачення членів Радикальної партії в замаху на  народного депутата Ігоря Мосійчука, заявивши, що «організатори злочину знаходяться в Україні».

Про це повідомляє в четвер прес-служба глави і уряду Чечні.

«Він уже виконав відведену йому роль і зараз став комусь непотрібним, став заважати комусь, вірніше, окремій організації, яких там десятки. Самі депутата Мосійчука підірвали і підняли шум: «Чеченська Республіка», «Слід Кадирова», – сказав глава ЧР.

maxresdefaultМосійчук обстріляв портрет Кадирова у грудні 2014 року 

«Ми давно забули про його існування. Мосійчук – клоун, жалюгідний блазень, який показав свою нікчемність, стріляючи по портрету Кадирова. Мосійчук, Саакашвілі та інші вже давно довели, що собою являє нинішнє керівництво України», – зазначив Кадиров.

Він заявив, що «казки про «чеченський слід» у замаху – черговий виверт Києва уникнути відповідальності за те, що відбувається в Україні».

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

У прокуратурі назвали всі версії замаху.

У Кремлі назвали «проявом русофобії» звинувачення в причетності до замаху на Мосійчука.

Читайте також статтю: Замах на Мосійчука. Головні версії та що врятувало життя депутату?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: