Кадрові парадокси «Укрпошти»: компанія шукає нових керівників регіональних дирекцій, не звільнивши нинішніх

Кадрові парадокси «Укрпошти»: компанія шукає нових керівників регіональних дирекцій, не звільнивши нинішніх
«Укрпошта» оголосила про конкурс на заміщення посад керівників 10 регіональних дирекцій
Фото Liga.net

Колишній менеджер «Укрпошти» прокоментував кадрову корупцію на підприємстві

Державне підприємство поштового зв'язку «Укрпошта» оголосило про початок конкурсу на заміщення посад керівників 10 регіональних дирекцій. Про це йдеться в прес-релізі підприємства.

Зокрема, вакантні посади відкриті в таких дирекціях: Львівській, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській та Черкаській областях. Кандидати на відкриті вакансії повинні мати вищу економічну або технічну освіту (наявність MBA буде перевагою), досвід керівної роботи не менше 5 років у банківській сфері, рітейлі та комерційних організаціях з чисельністю персоналу не менше 100 осіб.

Тим часом колишній директор з питань діяльності філіалів «Укрпошти» Микола Чорний стверджує, що конкурс оголошено незаконно. «Конкурси можна оголошувати, коли є якась вакансія. В перерахованих регіональних дирекціях є люди, які працюють на цих посадах. Кожного з керівників узгоджувало Міністерство інфраструктури, відповідно до статуту «Укрпошти». Їх спочатку треба звільнити», – зазначив він.

Крім того, Чорний розповів, що минулого тижня з Київської міської дирекції звільнився керівник. «На цю дирекцію призначили керівника без оголошення конкурсу. Те саме, але трошки раніше сталося в Хмельницькому. Така от невідповідність», – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що новий менеджмент УДППЗ «Укрпошта» прокоментував істотне підвищення зарплат керівникам підприємства та зазначив, що «ображені» попередники також не бідували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: