Керівництво Ірпінського виправного центру відсторонили від служби

Керівництво Ірпінського виправного центру відсторонили від служби

Від служби відсторонено начальника Ірпінського виправного центру та його заступника

Начальника Ірпінського виправного центру та заступника начальника відсторонили від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування. Про це повідомляє прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Києві та Київській області.

«Наказом голови Державної пенітенціарної служби України відсторонені від виконання обов’язків начальник Ірпінського виправного центруполковник внутрішньої служби О.Кривий та заступник начальника установи з нагляду і безпеки та оперативної роботи майор внутрішньої служби А.Шепель», - йдеться у повідомленні.

Виконання обов’язків начальника Ірпінського виправного центру покладено на полковника внутрішньої служби Сергія Стретовича.

Нагадаємо, минулої ночі повідомлялося про бунт і втечу засуджених із Коцюбинської колонії під Києвом. Дані про це на той момент підтвердила Нацполіція, але за деякий час повідомила, що це просто був конфлікт і його вже залагоджено.

Уранці 21 липня прес-служба Державної пенітенціарної служби України пояснила ситуацію: під час перевірки засуджених на наявність заборонених предметів співробітникові установи здалося, що один із засуджених перебуває під дією наркотиків. Через це частина утриманих у колонії «обурилася» та почала бити вікна у черговій частині. За офіційними даними, ніхто із засуджених не тікав.

А от екс-голова ДПтС України повідомив, що близько 12-15 засуджених уночі покинули виправний центр і станом на ранок троє з них ще не повернулися.

Генпрокуратура повідомила, що з колонії втік співробітник, який спровокував конфлікт минулої ночі. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: