Керівництво університету Повітряних сил відреагувало на інформацію про тарганів у їжі курсантів

Керівництво університету Повітряних сил відреагувало на інформацію про тарганів у їжі курсантів

Інформацію про тарганів та хробаків у їжі буде перевірено

В соціальній мережі оприлюднена інформація щодо виявлення представниками військової прокуратури Харківського гарнізону порушень в організації харчування у їдальні університету. Зазначена інформація перевіряється комісією університету та логістики командування Повітряних сил Збройних сил України. Про це йде мова у заяві командування університету, оприлюдненій у неділю.

У ній також сказано, що про результати перевірки буде повідомлено по її завершенню.

«Наразі з’ясовано, що скарг та заяв на адресу командування університету, фірми яка надає послуги по харчуванню, не надходило, офіційних повідомлень не отримувалось, відповідних записів в книгах контролю якості їжі немає», - йдеться також у заяві.

Командування університету заявило, що раніше військової прокуратурою були виявлені недоліки щодо порушення санітарно-епідеміологічних норм у їдальні ХНУПС (наявність тарганів), і всі недоліки були усунені, про що є відповідні документи.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що курсантів Харківського національного університету Повітряних сил ім. І. Кожедуба годували їжею, в якій знайшли тарганів та личинок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: