Керівник Херсонської обладміністрації Гордєєв відповів на заяву батька Гандзюк

Керівник Херсонської обладміністрації Гордєєв відповів на заяву батька Гандзюк
Очільник Херсонської ОДА Андрій Гордєєв відповів на заяву Віктора Гандзюка

Чиновник заявив, що наразі «батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять в тіні»

Голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв запевнив, що справу про вбивство активістки Катерини Гандзюк буде доведено до кінця, винних знайдуть.

Про це він написав у своєму facеbook.

«Я розумію емоції батька Катерини Гандзюк. Він втратив найдорожче - єдину дочку, яку плекав усім серцем. Таку втрату не може залікувати час! Він бореться, як кожен би на його місці, щоб знайти справедливість! Однак, шукаючи справедливості, важливо не чіпати невинних людей, перемішуючи всіх разом. Як це не було б важко, треба намагатися не піддаватися на провокації нечистих людей», - підкреслив Гордєєв. 

Він зазначив, що «аналізуючи останні інформаційні випади», в тому числі з використанням його імені і посади, переконався, що «батьківське горе використовується в політичних маніпуляціях негідниками, які стоять в тіні».

«Хочу їх розчарувати. Справу буде доведено до кінця. Все, що в наших силах, ми направимо для пошуку винних осіб. Я відкритий для допомоги і повністю згоден із тим, що такі страшні речі не можуть відбуватися на Херсонщині і залишатися безкарними», - резюмував чиновник. 

650x521

Нагадаємо, батько херсонської активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк звернувся з відкритим листом до Петра Порошенка і Юлії Тимошенко з тим, щоб вони дали політичну оцінку діям голови Херсонської ОДА та партійця Блоку Петра Порошенка Андрія Гордєєва, а також глави Херсонської обласної ради, партійця «Батьківщини» Владислава Мангера, які, за словами батька Катерини Гандзюк, тісно співпрацюють з підозрюваним в організації вбивства його дочки кримінальним авторитетом Москалою.

В ГПУ відреагували на гучну заяву батька Гандзюк.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня 2018 року. Вилита зловмисником сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

4 листопада Гандзюк померла у лікарні.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство

Служба безпеки України оголосила у розшук Олексія Левіна (Москаленка) за підозрою в організації вбивства Катерини Гандзюк.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: