Київ досі не отримав запит на агреман новому російському послу

Київ досі не отримав запит на агреман новому російському послу

У МЗС України поки не надходив запит на агреман новому послу Російської Федерації в Україні Михайлу Бабичу

У Міністерстві закордонних справ України не отримували запит на агреман новому послу Російської Федерації в Україні Михайлу Бабичу.

Про це повідомив директор департаменту політики та комунікації МЗС України Олексій Макєєв, повідомляє Інтерфакс-Україна.

 «У МЗС України не надходив запит на агреман», - сказав він.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Москва вже запросила у Києва агреман на призначення Бабича новим послом Росії в Україні.

Як повідомляв «Главком», в комітеті Ради федерації з міжнародних справпідтримали кандидатуру повпреда президента в Приволзькому федеральному окрузі Михайла Бабича на посаду посла Росії в Україні.

Нагадаємо, 28 липня президент РФ Володимир Путін своїм указом звільнив Михайла Зурабова від обов'язків посла Росії в Україні. Зурабова було призначено послом РФ в Україні в серпні 2009 року. Тимчасовим повіреним у справах Росії в Україні призначено Сергія Торопова. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що найближчим часом буде призначено нового посла РФ в Україні, а роботу Зурабова оцінено високо.

Також сьогодні екс-депутат Держдуми і опозиційний російський політик Ілля Пономарьов закликав президента України Петра Порошенка не давати згоди на приїзд до України Михайла Бабича в ролі посла РФ в Україні.

Читайте також інтерв’ю Пономарьова «Главкому».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: