Кличко: на «Євробачення» Київ виділив 200 млн гривень

Кличко: на «Євробачення» Київ виділив 200 млн гривень
Україна виступить під 22-м номером у фіналі пісенного конкурсу.
Фото: РБК

До пісенного конкурсу столиця оновила інфраструктуру міста

Київ виконав свої зобов’язання перед організаторами «Євробачення» та готовий до проведення пісенного конкурсу. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко в ефірі телеканалу 1+1.

«Ті зобов’язання, які місто взяло на себе, ми виконали на всі 100%.  Усі зобов’язання, які ми мали перед організаторами конкурсу – територія біля МВЦ, під’їзні шляхи, безпека, фан-зони – ми виконали повністю», - зазначив мер.

Кличко нагадав, що на проведення пісенного конкурсу столиця виділила 200 млн грн, не рахуючи інвестицій в інфраструктуру міста.

Ще  одним із пріоритетів є допомога іноземцям орієнтуватися у місті. Для цього столична влада торік започаткувала проведення курсів англійської мови Capital English для митників київських аеропортів, патрульної поліції та служби 102.

Нагадаємо, офіційна церемонія відкриття «Євробачення-2017» в Києві відбудеться в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» 7 травня. А перед цим пройде урочиста хода конкурсантів червоною доріжкою. Наразі доріжку монтують біля центрального входу до Верховної Ради. 

Півфінали «Євробачення» відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня.

Україна виступить під 22-м номером у фіналі пісенного конкурсу.

Крім того, в Європейській мовній спілці допускають введення санкцій проти України та  Росії за порушення статуту конкурсу. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: