Клінтон про зустріч Трампа з Путіним: Тепер знаємо, на якому боці ви граєте

Клінтон про зустріч Трампа з Путіним: Тепер знаємо, на якому боці ви граєте
Путін подарував Трампу м'яча

Путін подарував Трампу футбольний м’яч зі словами «Раніше м’яч був на російському боці, тепер — він у США

Демократка, колишня опонентка Дональда Трампа на президентських виборах Гілларі Клінтон відреагувала на зустріч Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним у Гельсінкі.

Про це вона написала у Twitter.

«Хороший Чемпіонат світу (ЧС з футболу, який відбувся в Росії – ред.). Питання до президента Трампа, адже він зустрічається з Путіним: Ви знаєте, на чиєму боці граєте?», — запитала Клінтон, а пізніше додала «Ну, от тепер ми знаємо».

15 липня в Росії завершився Чемпіонат світу з футболу, який низка країн закликали бойкотувати через політику Росії. А 16 липня у Гельсінкі президент Дональд Трамп та Володимир Путін провели третю зустріч.

Ключовою темою прес-конференції стало втручання Росії в американські вибори — однак Дональд Трамп як і раніше дотримався позиції, що ніякого втручання не було.

Під час спільної прес-конференції Путін подарував Трампу футбольний м’яч зі словами «Раніше м’яч був на російському боці, тепер — він у США».

Нагадаємо, у зв'язку із критикою з боку конгресменів зустрічі президента США Дональда Трампа та й президента Росії Володимира Путіна, Трамп скликає закриту нараду із членами Конгресу.

Раніше сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував понеділкову прес-конференцію в Гельсінкі президента США Дональда Трампа і його російського колеги Володимира Путіна.

Сенатор-республіканець назвав цю прес-конференцію «одним із найганебніших виступів американського президента», а саміт у Гельсінкі «трагічною помилкою».

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп жодного разу не згадав про Україну на підсумковій прес-конференції після зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Читайте також: Побачення у Гельсінкі. Як Путін і Трамп «добре поговорили»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: