КНДР: ракетний удар по США «став неминучим» після погроз Трампа

КНДР: ракетний удар по США «став неминучим» після погроз Трампа
Міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо

У КНДР пообіцяли, що країнам, які не беруть участі у діях США проти Північної Кореї, нічого не загрожує

Міністр закордонних справ Північної Кореї Лі Ен Хо заявив, що погрози «повністю зруйнувати» його країну, які лунають з вуст американського президента Дональда Трампа, «роблять візит наших ракет на всю територію США ще неминучішим».

Про це заявив міністр закордонних справ КНДР Лі Ен Хо, виступаючи на сесії Генеральної Асамблеї ООН в суботу, 23 вересня, повідомляє Deutsche Welle

Міністр наголосив, що КНДР вдасться до «безжальних превентивних дій», якщо США виявлятимуть будь-які наміри «обезголовити» Пхеньян.

Лі Ен Хо зазначив, що його країні не потрібне визнання її ядерного потенціалу з боку міжнародної спільноти, і що поки в світі не запанує справедливість «ядерний молот правосуддя» залишається єдиною можливістю для КНДР.

Він пообіцяв, що країнам, які не беруть участі у діях США проти КНДР, нічого не загрожує. Міністр також назвав Дональда Трампа «президентом зла», який, тримаючи руку на ядерній кнопці, є «найбільшою загрозою для міжнародного миру».

Нагадаємо, виступаючи на Генеральній Асамблеї ООН у Нью-Йорку, президент США Дональд Трамп пригрозив «повністю знищити» Північну Корею.

Сам Кім Чен Ин, коментуючи виступ Трампа в ООН, назвав президента США «психічно ненормальним» і пообіцяв, що Північна Корея зробить «небувало жорсткі заходи» у відповідь на американські погрози.

В четвер ввечері Трамп підписав указ про розширення санкцій проти КНДР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: