Колишній заступник Насірова анонсував злив інформації про найпотужніших контрабандистів на митниці

Колишній заступник Насірова анонсував злив інформації про найпотужніших контрабандистів на митниці
Автор фото: Станіслав Груздєв

Лікарчук запевняє, що до нього стікається багато такої інформації

Колишній заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук пообіцяв потроху оприлюднювати інформацію про контрабандистів на Митниці. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».

«У нас контрабандистів багато, і я потрошку буду надалі давати інформацію, якою володію. Розумієте, робота в ДФС в цьому напрямку передбачає певну оперативну складову. Тому у мене залишилось дуже багато контактів в ДФС, і в інших структурах», - зазначив він.

За його словами, ця інформується поступає не лише з ДФС. «До мене стікається досить багато інформації. Навіть якщо я про неї не прошу», - сказав Лікарчук.

Тим не менш, поки що всі дані подавати до правоохоронних органів він не збирається.

«Я не вважаю, що наша правоохоронна система є настільки ефективною, щоб подавати туди цю інформацію. Та по Насірову, по ситуації з Шереметом я ходив на допити до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури і Національного антикорупційного бюро. Це було два місяці тому, і поки нічого не змінилось. Подавати зайві документи доти, доки люди не розібралися з очевидним, не вважаю за потрібне», - розповів екс-керівник митного напрямку в ДФС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: