Колмогоров хоче повернутися на службу після закінчення судів

Колмогоров хоче повернутися на службу після закінчення судів
Сергій Колмогоров

Прикордонник про свій вчинок не шкодує і вважає виконання наказу командира своїм обов'язком

Прикордонник Сергій Колмогоров, якого раніше засудили на 13 років позбавлення волі за виконання наказу щодо зупинення підозрілого автомобіля в околицях Маріуполя і якому Вищий спецсуд вчора скасував вирок заявив, що хотів би повернутися на службу після закінчення суду.

Прикордонник також сказав про те, що був «приємно здивований» привітанням Петра Порошенка, і розповів про своє самопочуття.

«Як бачите, у мандражі, а так все нормально. Не змінився, схуд», - додав він.

Колмогоров також повідомив, що на його думку, суди у його справі проходили з порушеннями.

«Звичайно, впевнений на 100 відсотків, навіть на 200. Порушення були, вони зафіксовані, - й у суді першої інстанції, й апеляційному», - сказав він.

Колмогоров додав, що про свій вчинок не шкодує і вважає виконання наказу командира своїм обов'язком.

«Я б зробив те ж саме, в будь-якому випадку. Я військова людина, я виконую накази своїх командирів, не більше і не менше. Наскільки я пам'ятаю, за невиконання наказу до 8 років. Або 8, або 13, - обирайте, кому що зручніше», - сказав він.

Як повідомлялось, Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільний і кримінальних справ визнав прикордонника Сергія Колмогорова невинуватим у вбивстві цивільної особи під Маріуполем 7 вересня 2014 року і звільнив його з-під варти в залі суду. Президент Петро Порошенко привітав рішення Вищого спецсуду з розгляду кримінальних і цивільних справ відправити на перегляд справу Колмогорова.

Нагадаємо, 2 листопада ВССУ розпочав засідання у справі Колмогорова і відразу прийняв рішення про перенесення засідання на 6 листопада у зв'язку з неявкою військового прокурора.

Як повідомлялося, Колмогоров у вересні 2014 року, виконуючи наказ, застосував зброю для зупинки автомобіля, внаслідок чого загинув пасажир автівки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: