Командувач Об’єднаних сил зустрівся з начальником генштабу Молдови

Командувач Об’єднаних сил зустрівся з начальником генштабу Молдови
Генерали Ігор Кутіє та Сергій Наєв

У ході зустрічі сторони обговорили питання безпекової ситуації в Європейському регіоні та безпосередньо навколо України

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з молдавською делегацією на чолі з начальником головного штабу національної армії Республіки Молдова бригадним генералом Ігорем Кутіє.

Зустріч відбулася в рамках візиту делегації до району проведення операції Об’єднаних сил у місто Маріуполь, повідомляє прес-центр штабу Об’єднаних сил у Facebook.

У ході зустрічі сторони обговорили питання безпекової ситуації в Європейському регіоні та безпосередньо навколо України.

Командувач Об’єднаних сил ознайомив гостей з поточною безпековою і оперативною ситуацією в районі проведення ООС та на Азовському морі.

Наєв наголосив, що Росія продовжує підтримувати керовану нестабільність на сході України, нарощує бойовий потенціал угруповань військ, розгорнутих вздовж кордонів України. Також, він навів факти застосування бойовиками зброї суто російського виробництва.

«Наприкінці зустрічі командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв підкреслив, що в цілому ситуація в районі проведення операції Об`єднаних сил, не дивлячись на провокаційні дії противника та практичне використання засобів вогневого ураження, залишається складною, однак контрольованою», - резюмується у повідомленні.

Раніше командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з американською делегацією на чолі з послом США в Україні Марі Йованович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: