Комедія «Нереальний КОПець» спровокувала скандал

Комедія «Нереальний КОПець» спровокувала скандал
За словами кінокритика, «Нереальний КОПець» – це знущання над психікою
Фото з відкритих джерел

Кінокритик заявив, що Дмитро Ступка, який зіграв одну з головних ролей у стрічці, погрожує йому за негативний відгук до фільму. Сам актор все спростовує

Кінокритик та сценарист Богдан Панкрухін (псевдонім Богдан Ірвін) розмістив негативний відгук на український фільм «Нереальний КОПець», який наразі йде в кінотеатрах.

Панкрухін на своїй сторінці в мережі Facebook зазначив, що «Нереальний КОПець» – це не кіно, а знущання над психікою й нервами людини. «Я в принципі знав, що мене чекає далеко не шедевр, але не думав, що це настільки жахливо. Фізично дві години неможливо було висидіти. Про темпоритм творці нічого не чули», – розповів він.

Панкрухін висміяв гру актора Дмитра Ступки. «Він недавно в інтерв’ю розповідав, як на багато він здатний в акторстві, але жахливий Богомазов (український театральний режисер – ред.) не дає йому грати в спектаклях на головних ролях. Справді, судячи з цього фільму, вистави Дмитра Михайловича багато втрачають без гри Дмитра Остаповича. Треба Богомазову терміново йти на цей фільм, щоби зрозуміти, який алмаз у нього під рукою захований і як може він заблищати на сцені. Усі ці «Богдан, він не стріляє», «В мене піс*н 13 см», «Облізуй пальці» просто наповнені комедійним генієм рівня Джима Керрі, Роуена Аткінсона, Чарлі Чапліна, Бастера Кітона і Юрія Нікуліна в одній особі. Говорячи простою мовою: «Це Гайдай якийсь», – написав Панкрухін.

Критик зазначив, що в кінофільмі герої тільки те й роблять, що їздять на машині й розмовляють по 10 хвилин ні про що.

«У найкращих традиціях Вуді Аллена, тільки замість безглуздості буття вони обговорювали свої статеві органи, бомжів у машині, негрів із борщем і жартують над тим, що збоченець хотів зґвалтувати неповнолітню в підвалі. Причому кожна репліка відігравалася акторами, як то кажуть, на весь гонорар. Так, щоби кожен лицевий нерв рухався, а то раптом глядач не зрозуміє, що тут за емоція така: чи то страх, чи то радість, то чи параліч», – підсумував він.

Також кінокритик зазначив, що після публікації такої рецензії актор Дмитро Ступка надіслав йому кілька приватних повідомлень із образами та погрозами.

Обережно! Ненормативна лексика!

Після того, як скандал набув розголосу, актор Дмитро Ступка відреагував у мережі Facebook. Він зазначив, що повідомлення із погрозами – це фейк.

«Друзі! Не займатись фейками! Я вас дуже прошу! Ніхто не писав нічого пану Панкрухіну Богдану. Гарного дня й досить на цьому піднімати хайп! Усім гарного дня!», – написав він.

Комедію «Нереальний КОПець» знімали на Одеській кіностудії. Режисерське крісло посів Олександр Біляк. Стрічку знімали без підтримки держави. Основний процес відбувався в Одесі, а також у Баку й Лос-Анджелесі.

«Український президент видає розпорядження, згідно якого діти всіх чиновників мають вчитися та працювати в Україні. Тому генералу при хорошій посаді нічого не залишається, як повернути свого синочка Василя додому та влаштувати працювати в поліцію. Живучи в Америці, хлопець навчився лише витрачати гроші на різний дорогий непотріб. Але в парі зі справжнім поліцейським, суворим лейтенантом Богданом Громовим сачкувати йому не вдасться й доведеться добросовісно опановувати професію. За місяць відбудеться чемпіонат із поліцейської майстерності, на якому сам Президент оцінить чи дійсно син посадовця гідний бути копом», – йдеться в описі фільму.

У стрічці, окрім Дмитра Ступки, знялися Станіслав Боклан, Богдан Юсипчук, Влад Яма, Анна Саліванчук та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: