Конфлікт НАБУ з НАЗК: Ситник побував на допиті

Конфлікт НАБУ з НАЗК: Ситник побував на допиті
Артем Ситник

Директор НАБУ підписав складений проти нього адмінпротокол

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на допиті в НАЗК не визнав своєї провини за звинуваченням у конфлікті інтересів. Про це повідомляють «Українські новини», посилаючись на дані від джерела в НАЗК.

За словами джерела, Ситник з'явився в НАЗК для дачі показань, однак надовго не затримався там, підписавши складений на нього адмінпротокол.

«Ситник був, швидко підписав адмінпротокол і пішов», - розповіло джерело.

Крім того, глава НАБУ не визнав своєї провини і планує довести це в суді.

Нагадаємо, НАЗК викликало директора НАБУ Артема Ситника для дачі пояснень у зв'язку з відмовою НАБУ надати агентству запитувані документи у справі про можливий конфлікт інтересів Ситника. Зокрема, перевіряється інформація про те, що Ситник доручив керівнику юридичного управління НАБУ Ігорю Ярчаку представляти його інтереси в суді. Таким чином Ситник міг допустити реальний конфлікт інтересів і порушити вимоги ст. 172-7 Кодексу про адміністративні правопорушення.

Через кілька днів НАБУ викликало на допит директора НАЗК Наталю Корчак у справі про купівлю паркомісць та їх використання для незадекларованих автомобілів. У травні журналісти повідомляли, що виявили на паркомісці Корчак в столичній новобудові бізнес-класу нову машину Skoda Octavia A7, яку вона нібито не вказала в декларації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: