Координатор наметового містечка пояснив, чому біля Ради так мало людей

Координатор наметового містечка пояснив, чому біля Ради так мало людей
Автор фото: Станіслав Груздєв

Активісти підкрислюють, те що відбувається біля Ради тепер, це не «Майдан»

Організатори акції протесті біля парламенту не мають на меті розширювати наметове містечко, — зауважив в інтерв’ю «Главкому» координатор наметового містечка Іван Слободяник.

«Тоді, коли відбувається віче, збирається до п’яти тисяч людей. Ми не маємо на меті максимізувати наметове містечко. Має бути візуалізація протесту у вигляді наметового містечка, а завдання мобілізувати усіх, щоб був тут Майдан і весь парк був заставлений наметами, у нас немає», - відзначив він.

Також Слободяник зазначив, що побоювання людей підходити до наметового містечка зумовлювали «кордони» поліції: «Це створювало у людей відчуття небезпеки. Особливо, коли ти підходиш, стоїть чотири кордони поліції, потім Нацгвардія, потім КРАЗи військові, а потім ще й паркан».

Як відомо, акція «Всеукраїнський збір» за велику політичну реформу розпочалася під стінами Верховної Ради 17 жовтня. Її учасники вимагали ухвалити закони про скасування депутатської недоторканності, створення Антикорупційного суду і зміни виборчого законодавства. До кінця тижня частина мітингувальників розійшлась.

Політична партія «Рух нових сил» та депутати «Самопомочі» вирішили продовжувати протестну акцію під парламентом.

Детальніше читайте тут: 15 днів «МіхоМайдану»: гречка, дрова, гроші і нові вимоги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: