Кремль наказав ватажкам «ЛДНР» активніше пропагувати ідеї «русского міра»

Кремль наказав ватажкам «ЛДНР» активніше пропагувати ідеї «русского міра»
Олександр Захарченко та Ігор Плотницький

Ватажки бойовиків повинні висвітлювати «Гуманітарну програму із возз'єднання народу Донбасу»

З адміністрації президента РФ надійшла вказівка керівництву «ДНР» і «ЛНР» організувати більш активне пропагандистське освітлення т.зв. «Гуманітарної програми із возз'єднання народу Донбасу». Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

Дана програма була підписана ватажками «ДНР/ЛНР» Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким 17 лютого ц.р. і спрямована на пропаганду ідей «русского міра» у вигляді декларації «допомоги мирному населенню, яке проживає в районах Донбасу, які тимчасово перебувають під контролем України».

«Програма включає надання низки послуг, в т. ч. у вигляді матеріальної та медичної допомоги. Ватажки «ЛДНР» активно поширюють інформацію про цю програму серед широкої громадськості, намагаючись залучити якомога більше уваги до неї, з цією метою оголошено про запуск «гарячої телефонної лінії». При цьому, інформаційні ресурси «ЛДНР» активно поширюють інформацію про нібито неймовірно великий інтерес до даної програми з боку жителів України, які бажають скористатися «допомогою», - повідомляє «ІС».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: