Кримські окупанти вирішили відмежуватись від України 50 кілометрами паркану

Кримські окупанти вирішили відмежуватись від України 50 кілометрами паркану

Встановити паркан на адмінмежі із Україною планують до кінця грудня цього року

Кримський відділ ФСБ оголосив про закупівлю для потреб служби 49,5 км повнопрофільного загородження. Про це повідомляють «Новости Крыма».

Згідно з інформацією на сайті держзакупівель РФ, на поставку і монтаж повнопрофільного загородження з федерального бюджету виділено 212,9 млн руб.

У документації до закупівлі місцем виконання робіт зазначений Красноперекопський район окупованого Криму. Термін поставки товару - до 20 листопада 2017 року. Термін виконання робіт - до 20 грудня 2017 року.

«Інженерне загородження призначене для використання в складі комплексів технічних засобів охорони об'єктів різного призначення, як в якості фізичної перешкоди, так і в якості елемента конструкції засобів виявлення вібраційного і радіохвильового принципу дії», - йдеться в закупівлі.

Згідно з вимогами замовника, висота огорожі над рівнем грунту повинна становити 2,1 м, заглиблення в грунт - 0,3 м. Монтуватися паркан буде з 16,5 тисячі панелей шириною 3 м. Інженерне загородження має, зокрема, ускладнювати подолання кордону шляхом перелазу, а також задовольняти режимним умовам об'єкта. Його конструкція повинна передбачати відсутність вузлів, що полегшують подолання бар'єру.

Зазначимо, що загальна довжина сухопутного кордону України із окупованим Кримом складає близько 8,7 км. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: