Кримський сепаратист написав скаргу Путіну: Виявляється, у Росії суцільне беззаконня

Кримський сепаратист написав скаргу Путіну: Виявляється, у Росії суцільне беззаконня
uapress.com

Кримчанин, який так радів окупації, тепер жаліється на насильницькі дій силовиків і протиправні рішення суддів

Мешканець Севастополя, який під час анексії Криму підтримував загарбницькі дії президента Росії Володимира Путіна, звернувся до глави РФ зі скаргою на беззаконня дій силовиків та суддів. Скарга опублікована на сайті «Новости Севастополя».

«З поверненням до Росії жителі міста пов'язували надію на те, що їхні права будуть захищені, а злочинці і посадові особи, котрі їх порушують, притягнуті до відповідальності. Але цього не сталося», - зазначає кримчанин.

Він наголошує на повному беззаконні дій правоохоронців та суду.

«Працівники контролюючих, правоохоронних органів та судів постійно і безкарно порушують закони і права громадян, в основному обслуговують інтереси керівників і тих, хто їм платить, всі інші отримують від них незаконні та необґрунтовані відписки, навіть часто і їх не отримують. Тільки іноді припиняють злодійство бюджетних коштів. Сенсом їх служби стало - обслужи начальника і спи спокійно, збагачує», - заначено в листі.

Автор скарги наголошує на відверто насильницьких діях силовиків під час обшуку приміщення підозрюваної та незаконних рішеннях судів.

Як раніше повідомлялося, незалежні кримські ЗМІ визнають: початок третього року окупації переконливо доводить, жодної користі півострову вторгнення Росії не принесло. Сайт «Новости Севастополя», наприклад, нагадує місцевим мешканцям, що було зроблено для міста в останні роки при українській владі, і на що спромоглись московські намісники. 

За два з половиною роки (до трагічних подій так званої «російської весни» 2014 року), що Володимир Яцуба займав посаду керівника міської адміністрації, в Севастополі було відремонтовано та побудовано стільки нових доріг і дорожніх розв'язок, що зараз це здається просто фантастикою, пише видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: